Сидеров кандидат-кмет в София? Възможно е!

Лидерът на "Атака" определи като поръчка ареста на Малинов
Обновена: 10 сеп 2019 17:05 | 10 сеп 2019 16:55, Веселина Йорданова
25
Сидеров кандидат-кмет в София? Възможно е!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров каза, че е възможно да участва в кметската надпревара в София.

Попитан дали ще се кандидатира, Сидеров каза, че в момента решават този въпрос в централното ръководство на "Атака" и още нямат крайно решение.

Още по темата
Той посочи, че целта на партията за местния вот е да подобри резултатите си от 2015 г., които тогава били доста зле.

Лидерът на "Атака" определи като поръчка ареста на председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов по обвинение в шпионаж. Той коментира темата пред журналисти при внасянето на документи в ЦИК за регистрация на "Атака" за участие в местните избори, предаде БТА.

"Очевидно това е поръчка. Очевидно тази поръчка, да ви кажа само, ще удари по избора на ГЕРБ за кметове, тя ще удари по избора за София, защото по този начин институциите, в случая прокуратурата, създават проблеми на Борисов", коментира Сидеров.

Според него с тези действия "изкуствено ще втвърдят много избиратели", които сега ще се възмутят от тези задържания, от тези разпити.

"Малинов е задържан пред 12-годишната му дъщеря с 20 полицаи, нахлули в къщата му, и още десет на долния етаж", посочи Сидеров. Според него сега Мая Манолова може да получи неочаквана подкрепа от хора, които поддържат идеята да имаме добри отношения с Русия.

"Ставаме играчка в геополитическа игра, но това не е добре за нас", смята Волен Сидеров. Според него има предпоставки за дипломатически скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Безпристрастен преди 4 години
Волен е най-умния ни политик.Другите да се учат от него.За съжаление от 6 години не гласувам.Демакросито им се провали. Не действа.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евросъюза увеличи субсидиите за общините, т.е. парите не минават през държавата, та затова борбата за власт по места (особено Сф) ще е "кървава". Поради тази причина и този се кандитатира.
15
2
 
6
 
! Отговори
Един от народа преди 4 години
Много ми идва вече!Не стига, че имаме учителка по руски език за кмет, ами сега и открит руски кандидат!Той знае, че няма да спечели, но му трябва трибуна да пропагандира московския империализъм!
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен президент и главнокомандващ. Корумпирания парламент в пандиза. Президентска република. Сороските НПОта в нов концлагер с мощен крематориум. Тогава България ще тръгне напред
13
3
 
11
 
! Отговори
Б.Б. преди 4 години
Волен да не си отваря устата много, че ще лъсне истината как финансира телевизията си.
12
3
 
11
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Дори за момент да си представим фантастичния сценарий Болен - кмет на София. Тогава психиатриите ще бъдат на почит и редица пациенти ще станат служители в кметството.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки *** може да е КАНДИДАТ-кмет.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Препоръчвам на тази организацияРусофили да се обърне към Путини да поиска защита за българскитерусофили и т.н. Да се публикуватимената на държавните служителиамерикански агенти в случая и дасе искат оставките им и разследване на връзките им с цру.
9
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП е спонсорирана от Кремъл още от 20-те години на миналия век - включително атентати, шумкари, "ятаци", саботажи, преврата по 9-ти септември, че и до ден днешен - какво ново виждате тук? Менюто и до ден-днешен си е същото - бойкот на работата на Парламента, саботаж, подкупи по избори, платени протести и яхване на всяко уж "народно" начинание, НПО-та и *** в страната с деструктивни медии за фалшиви новини зад граница и у нас, саботаж на санитарни мерки при епидемии сред добитъка т.н.
7
3
 
12
 
! Отговори
А преди 4 години
Сидер Ага не е ли хванал Балкана още и преминал в дълбока нелегалност?Май, май следващият ще е той.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров "позна" - мисията на НПО Русофили е геополитическо пренасочване на България към Русия и Азия.
5
8
 
6
 
! Отговори
бай Ставри от ЦСЗ преди 4 години
Сидеров, предвид последните събития с арести на ***-рублофилии, предвид това, че има лидерски качества, има реален шанс да стане неформален кмет на отряд в ЦСЗ !
4
6
 
6
 
! Отговори
Само ГЕРБ!!! преди 4 години
Болен хич да не се гласи за избори щото оберщурмбанфюрер Гешев му е образувал още от пролетта едно делце за шпионаж и пране на пари! Белязани при това! Чака само да наближи първия тур, за да го призове с баретите от бюрото за свидетели към спецпрокуратурата!
3
1
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Възможно е в една паралелна реалност.
2
9
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 4 години
Тоя **** защо още не са го задържали за шпионаж в полза на чужда държава???
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният руски агент в защита на колегите си.